duminică, 2 mai 2010

Lume, lume! Hai la casting!


Casting, ca in filmele hollywoodiene!

Pentru ce?

Pentru a nominaliza si a premia cei mai populari/ apreciati/ interesanti profesori de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor.

Cine participa in competitie?

Orice profesor/ conferentiar/ lector/ asistent universitar din cadrul FEAA Iasi nominalizat. (Nominalizarile vor fi stabilite in urma completarii chestionarelor de catre studentii FEAA.)

Cine face parte din juriu?

Orice student al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor care vrea sa stabileasca care sunt profesorii din rolurile principale in timpul anilor studentiei.

Cand aflam castigatorii?

Castigatorii categoriilor vor fi premiati miercuri, 19 mai 2010, in cadrul unei festivitati ce va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Iasi. Intrarea se va face pe baza de bilet pentru ca...

Cu ce scop?
... evenimentul este unul caritabil. Banii stransi din vanzarea de bilete vor fi donati catre Asociatia Salvati Copiii, Filiala Iasi.

Detalii despre adevaratii castigatori (v-am spus cumva ca o sa avem si o tombola cu o multime de premii?! :), despre cum o sa va distram (va zice ceva Fara Zahar?) si despre cum puteti cumpara bilete... in curand tot aici!

Intre timp, salutari de la
Echipa EventIS

2 comentarii:

  1. Vreau să împărtășesc o mărturie despre modul în care serviciul de finanțare Le_Meridian m-a ajutat cu un împrumut de 2.000.000,00 USD pentru a-mi finanța proiectul de fermă de marijuana, sunt foarte recunoscător și mi-am promis să împărtășesc această companie de finanțare legitimă oricui caută o modalitate de a-și extinde afacerea. project.compania este compania de finanțare din Marea Britanie / SUA. Oricine caută sprijin financiar ar trebui să le contacteze pe lfdsloans@outlook.com Sau lfdsloans@lemeridianfds.com Domnul Benjamin este de asemenea pe whatsapp 1-989-394-3740 pentru a facilita lucrurile oricărui solicitant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi recomanda oricui caută împrumut de afaceri către Le_Meridian, m-au ajutat cu un împrumut de patru milioane USD pentru a-mi începe afacerea de quilting și a fost rapid Când am obținut un împrumut de la ei, a fost surprinzător de ușor de lucrat cu ei. Ele pot finanța până la suma de 500,000,000.00 de dolari (cinci sute de milioane de dolari) în orice regiune a lumii, atâta timp cât există 1,9% ROI pot fi garantate pentru proiecte. Procesul a fost rapid și sigur. A fost cu siguranță o experiență pozitivă. Evitați escrocii de aici și contactați serviciul de finanțare Le_Meridian activat. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. dacă sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri.

    RăspundețiȘtergere